Uživo na ATV-u od 10 časova

Narodna skupština o budžetu i ekonomskim reformama

07:14, 21.12.2018.
Izvor: Srna
Thumbnail
Narodna skupština Republike Srpske danas bi trebalo da razmatra rebalans budžeta za ovu godinu i prijedlog budžeta za narednu.

Na sjednici bi po hitnom postupku trebalo da bude razmatran Prijedlog drugog rebalansa budžeta i Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o izvršenju budžeta Srpske za ovu godinu, najavljeno je  iz Odsjeka Narodne skupštine za odnose s javnošću. 

Poslanici bi po hitnom postupku trebalo da razmatraju prijedlog programa ekonomskih reformi Republike Srpske za period od 2019. do 2021. godine, te prijedlog budžeta i Prijedlog zakona o izvršenju budžeta Srpske za 2019. godinu. 

Na predloženom dnevnom redu je i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o dječijoj zaštiti, koji bi trebalo da bude razmatran po hitnom postupku. 

U redovnoj proceduri poslanici bi trebalo da razmotre prijedlog odluke o dugoročnom zaduživanju i prijedlog odluke o kratkoročnom zaduživanju Srpske emisijom trezorskih zapisa za 2019. godinu. 

Početak treće posebne sjednice previđen je za 10.00 časova.Direktan prenos sjednice možete da pratite na programu Alaternativne televizije i ATV portalu.