Veterani Specijalne brigade policije

Najbolji garant bezbednosti je MUP RS, cilj nereda uništenje Srpske

  • 27.12.2018. 10:05

"Nakon višemjesečnih protesta od strane grupe građana na Trgu Krajine, koji su nastavljeni fizičkim napadom na pripadnike MUP-a Republike Srpske, Veterani SBP MUP-a RS, imaju moralno pravo i obavezu da se obrate javnosti u Republici Srpskoj", navodi se u saopštenju Veterana Specijalne brigade policije.

"Prije svega želimo da damo punu podršku MUP-u RS (ministru Draganu Lukaču) u obavljanju poslova u okviru nadležnosti i ovlašćenja koje su im dodeljene Zakonom. Očigledno je, da se u RS sprovode aktivnosti pojačanih subverzivnih dejstava pojedinih zapadnih obaveštajnih službi sa poznatim nosiocima tog oblika ugrožavanja bezbednosti. Jasno se može definisati plansko i organizovano, a sada i koordinisano u više gradova u BiH više mjera i postupaka radi ostvarenja svojih ciljeva, a konačni cilj bi bio uništenje MUP-a Republike Srpske", navodi se u saopštenju. 

"Takođe, prepoznaju se metode subverzionog delovanja, odnosno izazivanje kriza u državi, subverzivna propaganda pojedinih medija, iznošenja neistina tkz. „nezavisnih novinara“, a pojedini političari pozivaju na „borbu“ koja bi dovela do nasilnog prevrata nakon nedavnih održanih izbora. Za sve ovo koristi se tragedija koja je zadesila porodicu Dragičević. Od takvog oblika ugrožavanja, najbolji garant bezbednosti u RS je MUP RS i zato ima podršku od Veterana SBP", navode dalje Veterani.

"Apelujemo na građane Republike Srpske da ne nasjedaju na neistine pojedinih medija u RS, samozvanih „blogera“ i neodmjerene nedemokratske izjave pojedinih političara, a posebno ih napominjemo da je Republika Srpska stvorena zahvaljujući prvenstveno jedinstvu Srba u RS i samo je tako možemo očuvati", pozivaju u saopštenju Veterani Specijalne brigade policije.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.