MUP Srpske: Održati povoljno stanje bezbjednosti uoči izbora u Doboju

  • 12.02.2021. 16:15

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske preduzeće sve potrebne mjere i radnje da bi se održalo povoljno stanje bezbjednosti na području Doboja uoči ponovljenih lokalnih izbora, zaključeno je na sastanku direktora Policije Srpske Siniše Kostreševića i načelnika Policijske uprave Doboj Slobodana Radinkovića.

Kostrešević je danas posjetio Policijsku upravu Doboj, gdje je sa rukovodstvom analiziran rad policije u prošloj godini, ali razgovarano je i o aktivnostima u narednom periodu, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Policijska uprava Doboj danas je formirala Štab za vanredne izbore u Doboju, koji je zadužen za planske aktivnosti u predizbornom, izbornom i postizbornom periodu radi bezbjednog i nesmetanog odvijanja izbornog procesa.

Lokalni izbori u Srebrenici i Doboju biće ponovljeni 21. februara, odlučila je Centralna izborna komisija /CIK/ BiH.

CIK BiH je donio odluke o poništavanju izbora na 26 redovnih biračkih mjesta i dva biračka mjesta u odsustvu za nivo načelnika i Skupštine opštine Srebrenica, te poništavanje izbora na 89 redovnih biračkih mjesta za nivo gradonačelnika i Skupštine grada Doboja.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.