Željka Cvijanović

MUP Srpske garant bezbjednosti Republike

  • 21.11.2019. 08:24

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču, direktoru Policije Darku Ćulumu i svim pripadnicima MUP-a krsnu slavu - Svetog arhangela Mihaila, ističući da je obaveza institucija Srpske da nastave da rade na osposobljavanju, opremanju i kadrovskom jačanju MUP-a, kao garanta bezbjednosti.

"U ime građana Republike Srpske i u svoje ime vama i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske upućujem iskrene čestitke povodom krsne slave - Svetog arhangela Mihaila. MUP, kao stub bezbjednosti i čuvar našeg poretka, garancija je da će naši građani živjeti mirnije i bezbjednije, a da će Republika uživati stabilnost koju zaslužuje", navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.

U čestitki se ističe da je kontinuiranim razvojem i napretkom, jačanjem kapaciteta i radeći u skladu sa najvišim standardima, MUP Republike Srpske stekao ugled i povjerenje, ne samo građana, već i drugih policijskih agencija iz regiona.

"Sa željom da i u budućnosti ostvarujete svoje planove i postižete uspjehe i rezultate u radu, još jednom vam čestitam krsnu slavu - Svetog arhangela Mihaila", dodaje se u čestitki.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske proslavlja danas krsnu slavu - Svetog arhangela Mihaila.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић