MSD Banjaluka: Stanivuković da ispuni obećanje i kazni Begića

  • 05.12.2019. 17:02

Organizacija Mladih socijaldemokrata Banjaluka poziva predsjednika Gradskog odbora Partije demokratskog progresa Draška Stanivukovića da se izvini zbog skrnavljenja spomenika žrtvama banjalučkog zemljotresa i sankcioniše predsjednika podmlatka gradskog PDP-a Ivana Begića.

"Kao predsjednik gradskog odbora partije, koja je zastupljena u Skupštini grada Banjaluke, Stanivuković mora da hitno reaguje, gdje god da se trenutno nalazi, i ispuni javno izrečeno obećanje da će sankcionisati i pojedince iz sopstvenih redova", saopšteno je iz ove organizacije.

MSD podsjećaju Stanivukovića da je 14. novembra ove godine, gostujući u emisiji "Puls" na BN televiziji, izričito naglasio da će biti kažnjen svaki pojedinac iz njegovih redova koji napravi neki incident, a cijenimo da besramno skrnavljenje spomenika na Trgu Krajine, ulazi u tu kategoriju.

Kako bi eliminisali bilo kakva pogrešna tumačenja, doslovno i bez ikakvih korekcija, citiraju riječi Stanivukovića, izrečene u pomenutoj emisiji:

"Danas - sutra se može desiti da i u mojim redovima neko iskoči i napravi takav gaf, lapsus ili nešto uraditi, ali znate šta je dobro... Sankcije i doviđenja! To nam nedostaje, ta odgovornost", rekao je tada Stanivuković.

Uvjereni da će Stanivuković ispuniti ovo obećanje i da će biti odgovoran čovjek i političar, kako je rekao u ovoj emisiji, još jednom ga iz ove organizacije pozivaju da se konačno javno oglasi o ovom skandalu i u skladu sa statutom soptvene partije, sankcioniše Ivana Begića.