Milorad Dodik

Mrkonjić Grad - uspješan, sa osnovom za dalji razvoj

  • 22.10.2020. 18:33

Mrkonjić Grad je uspješna opština, koja ima odličnu osnovu da ide dalje, izjavio je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

On je, nakon današnjeg sastanka sa načelnikom Mrkonjić Grada Divnom Aničić, naglasio da činjenica da ovdje sad imaju najveći broj zaposlenih od formiranja Republike Srpske govori o tome na koji način se kreće ova opština.

"Mrkonjić Grad je u kontinuitetu uspješan, promijenio se nabolje, riješio mnoge probleme i ima odličnu osnovu da ide dalje. Želimo da ovdje zadržimo uspjeh i u fazi smo važnih projekata koji će promijeniti i način života, počevši od izgradnje auto-puta, koji planiramo i pokušavamo da obezbijedimo sve neophodne elemente za to", rekao je Dodik novinarima.

On je istakao da je kvalitetan tim najbolja garancija da ova opština ide dobrim putem.

"Prije dvadesetak godina Mrkonjić Grad je bio opljačkan, porušen, bio je izgubljen društveni život, a danas izgleda sređeno, stabilno i na dobrobit ljudi. Trebalo je imati hrabrosti doći do ovog nivoa", naglasio je Dodik.

Aničićeva je rekla da su Dodika upoznali o trenutnoj situaciji u opštini, o finansijama, o projektima koje realizuju, kao i o posljedicama epidemije virusa korona.

"Zadovoljni smo budžetom, Mrkonjić Grad bilježi najveći broj zaposlenih od poslije rata, udružili su se poljoprivrednici, naša komunalna i društvena infrastruktura je na zavidnom nivou", navela je Aničićeva. 

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.