Milorad Dodik

Mnoge inicijative mladih socijaldemokrata pretočene u programe Vlade

  • 01.04.2019. 21:52

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras u Banjaluci da su mladi ove partije veoma organizovani i aktivni, o čemu govore podaci da su njihove brojne inicijative već pretočene u programe sadašnje i prethodnih vlada Republike Srpske.

Dodik je rekao novinarima u Banskom dvoru da od mladih SNSD-a očekuje da na svojim radionicama koncipiraju nove politike koje će moći da se uspostave i vode kao vladine. 

On je ocijenio da ova stranka ima najbrojnije članstvo kada je riječ o mladima, te da je to pokazatelj da SNSD o njima vodi računa. 

"Ovo je deseta generacija mladih i raduje me da kod njih postoji interesovanje za razgovor o političkim temama. Večeras je održana kvalitetna rasprava i to je znak da ovakve skupove moramo češće da organizujemo", rekao je Dodik nakon "Aktuelnog časa sa predsjednikom SNSD-a" koji su organizovali Mladi socijaldemokrati Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka. 

On je dodao da je mladima SNSD-a večeras govorio o aktuelnoj situaciji u Srpskoj, o stranačkom funkcionisanju i planovima za jačanje Republike, te odgovarao na pitanja koja se odnose na obrazovanje, politički status i predstavljanje Srpske, odnose sa NATO-om, saradnju sa Srbijom i svijetom, evrointegracije, formiranje vlasti na nivou BiH, stimulisanje mladih da ostanu na ovim prostorima i drugo. 

"Zadovoljan sam ovim mladima koji se ne ustručavaju da postavljaju pitanja i nisu došli samo da budu pasivni slušaoci", poručio je Dodik. 

Predsjednik Gradskog odbora Mladih SNSD-a Banjaluka Aleksandar Buzaković rekao je da je skup bio izuzetno posjećen, što pokazuje da su mladi iz ove stranke zainteresovani za politička pitanja. 

"Imali su priliku da predsjednika Dodika direktno pitaju sve što ih zanima i dobili su odgovore. Mislim da su mnogo naučili na večerašnjem skupu", ocijenio je Buzaković. 

Aktuelnom času prisustvovala je i potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović.

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина