Pojačanje

Mladen Bojinović i Darko Maletić se priključili Demosu

  • 31.07.2019. 09:43

Mladen Bojinović, banjalučki rukometaš koji je karijeru gradio u Barseloni i Monpeljeu i fudbaler Darko Maletić, koji je branio boje Rapida i Zenita, priključili su se sinoć ekipi Demokratskog saveza – Demos.

Dvojica uspješnih sportista bili su gosti prijema za sportiste i sportske radnike koji je u jednom banjalučkom restoranu organizovao predsjednik Gradskog odbora Demokratskog saveza - Demos Banjaluka Slobodan Stanarević, a prijemu je prisustvovao i predsjednik Demokratskog saveza - Demos Nedeljko Čubrilović.

Bojinović i Maletić rekli su da su se na ovaj nesvakidašnji "transfer" iz svijeta sporta u svijet politike odlučili, jer su u razgovoru sa rukovodstvom Demosa došli do zaključka da ova politička partija ima ideje i viziju kako unaprijediti oblast u kojoj su se gradili, te da ovdje imaju otvorenu mogućnost za aktivan angažman u poboljšanju trenutnog stanja u sportu u Banjaluci i Republici Srpskoj. Istakli su da kao sportisti koji su svoje karijere započeli upravo u Banjaluci, a kasnije ih gradili u svijetu, znaju sa kakvim su se poteškoćama susretali, te da će na osnovu tog iskustva dati svoj doprinos rješavanju tih prepreka u budućnosti.  

Uz Bojinovića i Maletića, prijemu prisustvovalo još 30-ak sportista i sportskih radnika, među kojima su i Radisavka Račić i Aleksandar Pastir, koji su se, takođe, priključili Demosovom timu.  

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?