Šekovići 

Mitar Lazić predsjednik opštinskog odbora DEMOS-a

  • 01.03.2019. 20:23

Za predsjednika Opštinskog odbora Demokratskog saveza (DEMOS-a) u Šekovićima večeras je na izbornoj skupštini ove stranke izabran Mitar Lazić.

Lazić je istakao da će raditi na jačanju te stranke koja treba da bude pokretač razvoja opštine, te očekuje da će DEMOS na sljedećim lokalnim izborima biti među vodećim strankama u Šekovićima. 

"Imamo velike planove što se tiče lokalnih izbora i mislimo da ćemo biti stranka broj jedan po broju osvojenih glasova u Šekovićima", rekao je Lazić. 

On je naveo da je članstvo Opštinskog odbora DNS-a u Šekovićima i velikom broju prešlo u DEMOS, te da su stranci pristupili i novi članovi. 

Na večerašnjoj skupštini izabrana su i 23 člana Opštinskog odbora, te član Glavnog odbora DEMOS-a Marinko Vlačić. 

Izbornoj skupštini Opštinskog odbora DEMOS-a u Šekovićima prisustvovala je i zamjenik predsjednika ove stranke Spomenka Stevanović, koja je rekla da je zadovoljna radom stranačkog odbora u Šekovićima, dodavši da DEMOS u regiji Birač ima sve više pristalica. 

"U Zvorniku je od ukupnog broja bivših članova DNS-a više od 90 odsto u DEMOS-u. Jako je dobro stanje i u ostalim opštinama. Moja procjena je, sudeći po trenutnom stanju i neki očekivanim aktivnostima, da će na sljedećim lokalnim izborima DEMOS u regiji Birač, posebno u Zvorniku, u najmanju ruku ponoviti rezultat sa prošlih lokalnih izbora, a očekujem da budemo i bolji", naglasila je Stevanovićeva. 

Ona je istakla da u DEMOS-u imaju cilj da do 30. marta u svakoj lokalnoj zajednici u Republici Srpskoj formiraju stranačke organizacije, da bi u narednom periodu stranka spremno ušla u fazu priprema za opštinske izbore.  

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)