Miroslav Bojić kandidat za načelnika Laktaša

  • 05.08.2020. 20:08

SNSD-ov Miroslav Bojić biće zajednički kandidat SNSD-a, SPS-a, SP-a, DNS-a, Ujedinjene Srpske i PUP-a za načelnika opštine Laktaši. 

Očekujem ubjedljivu pobjedu, poručuje Bojić. Odbornička lista SNSD-a za skupštinu opštine je završena i čeka se njeno potvrđivanje. Riječ je o podmlađenoj listi, spoj mladosti i iskustva, poručio je Bojić nakon potpisivanja koalicionog sporazuma. 

"Nastavljamo putem koji su naši prethodnici počeli, a to je put razvoja opštine i daćemo jednu dodatnu notu sigurno naredne 4 godine razvoju Laktaša i svi partneri su dobrodošli", kaže Bojić.

Bojić donosi novu energiju i dobio je jednoglasnu podršku opštinskog odbora DNS-a, poruka je iz te partije. Prioritet je, poručuju, saradnja sa republičkim institucijama u privlačenju investicija za realizaciju kapitalnih projekata.

"Čovjek koji može donijeti nove projekte u Laktašima, a DNS će ga u tome podržati. Laktaši se moraju okrenuti novim izvorima finansiranja velikih projekata, infrastrukturnih projekata i naravno jačanje industrijske zone", rekao je Saša Panić, predsjednik OO DNS-a.

Nakon potpisivanja sporazuma, iz Ujedinjene Srpske i Socijalističke partije poručuju da imaju velika izbiorna očekivanja. 

"Trenutno smo najmlađa partija. Naša su očekivanja da budemo druga partija, jer dobro radimo", kaže Aleksandar Trninić, šef povjereništva za Socijalističku partiju Srpske u Laktašima.  

"Nama bi bilo drago da konačno postanemo parlamentarna stranka u opštini Laktaši i učestvujemo u odlučivanju za neke važne stvari na ovim prostorima", ističe Aleksandar Đurašinović, predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Laktaši.

Očekujemo saradnju i u budućnosti kao i do sada, poruka je iz šest stranaka koje su danas potpisale sporazum.