Miroslav Bojić kandidat za načelnika Laktaša

14:02, 05.08.2020.
Izvor: Srna
Miroslav Bojić (SNSD) na predstojećim lokalnim izborima biće zajednički kandidat SNSD-a, SPS-a, SP-a, DNS-a, Ujedinjene Srpske i Partije ujedinjenih penzionera za načelnika opštine Laktaši.

Bojić, koji je sporazum o podršci za kandidaturu potpisao danas u Laktašima sa predstavnicima opštinskih organizacija ovih partija, rekao je da na predstojećim izborima očekuje ubjedljivu pobjedu, te zahvalio koalicionim partnerima na podršci.

"Nastavljamo putem koji su naši prethodnici počeli, a to je put razvoja opštine, stvaranja boljeg i sigurnijeg ambijenta za život građana i svi partneri kojima je to cilj su dobrodošli", rekao je novinarima Bojić nakon potpisivanja sporazuma.

On je naveo da je odbornička lista kandidata SNSD-a za skupštinu opštine Laktaši završena da se čeka njeno potvrđivanje, kao i da je riječ o podmlađenoj listi, čija je karakteristika spoj mladosti i iskustva.

Predsjednik Opštinskog obora DNS-a Laktaši Saša Panić rekao je da je Bojić kandidat koji donosi novu energiju, te da je dobio jednoglasnu podršku ovog opštinskog odbora.

Panić smatra da je s ciljem razvoja Laktaša potrebno više raditi na uspostavljanju saradnje sa republičkim institucijama, u smislu privlačenja investicija za realizaciju nekih velikih projekata u opštini, te jačanja industrijske zone.

Predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Laktaši Aleksandar Đurašinović rekao je da ova partija prvi put izlazi na lokalne izbore, te da očekuje da postane parlamentarna stranka u ovoj opštini.

"Cilj nam je da uzmemo učešće u odlučivanju za važna pitanja u ovoj opštini, te smo pripremili i listu kandidata za odbornike“, rekao je Đurašinović.