Sonja Davidović

Ministarstvo nastavlja podržavati "Borac"

  • 25.03.2019. 16:49

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović izrazila je zadovoljstvo što Rukometni klub Borac m:tel ponovo postiže "aktivne" rezultate, te istakla da će resorno ministarstvo nastaviti da podržava rad ovog sportskog kolektiva.

Davidovićeva je, nakon sastanka sa rukovodstvom Borca m:tel, sa kojim je razgovarala o učešću na Challeneg Cupu u Bukureštu proteklog vikenda i trenutnoj situaciji u klubu, posebno istakla značaj što je ovom sportskom kolektivu pristupilo mnogo mladih igrača. 

"Dosta mladih kroz evropska takmičenja imaju priliku da steknu dragocjena iskustva. Ministarstvo je podržavalo ovaj klub, što neće izostati ni u budućnosti", rekla je Davidovićeva. 

Ona je izrazila zadovoljstvo što se ovaj klub vraća na staze stare slave i ponovo postaje banjalučki velikan. 

Predsjednik uprave RK Borac m:tel Saša Kondić rekao je da je cilj uprave da klub dovede u povoljnu finansijsku situaciju da bi se mogli posvetiti sportskim rezultatima. 

"Saglasni smo da je RK Borac m:tel trenutno najprepoznatljiviji brend Republike Srpske i Banjaluke, te ćemo u tom pravcu i dalje djelovati", istakao je Kondić i zahvalio Davidovićevoj na podršci u radu.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином