Ministar rada i boračko-invalidske zaštite

Milunović: Srpska pokazala brigu za radnike

  • 29.04.2020. 14:47

Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Duško Milunović čestitao je 1. maj - Međunarodni praznik rada, poručujući da je i u ovom izazovnom vremenu Vlada Srpske pokazala brigu za radnike, zalaganjem za očuvanje radnih mjesta.

"Ove godine praznik obilježavamo bez tradicionalnog okupljanja, poštujući sve mjere i preporuke institucija Republike Srpske i sjećajući se boraca za prava i bolji položaj radnika u svijetu i kod nas", istakao je Milunović u čestitki.

Milunović je izrazio nadu da će vanredne okolnosti brzo biti okončane, da će ostaviti minimalne posljedice na pojedince, porodice i privredu u cjelini kako bi se što prije svi vratili redovnim aktivnostima, normalnim tokovima života i nastavili realizaciju ličnih i poslovnih aktivnosti.

On je čestitao Međunarodni praznik radnicima, sindikatima i građanima Republike sa željom da taj dan provedu u miru, zdravlju, ličnoj i porodičnoj sreći.

"Ujedinjeni oko najvažnijeg cilja, nastavićemo borbu za naš decenijama označeni put - mirnu i prosperitetnu Republiku Srpsku", poručio je Milunović.

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)