Sokolac

Bjelica za ATV: Prijetnja smrću stigla iz Švajcarske

22:11, 13.11.2018.
Izvor: ATV
Thumbnail
Na zvaničnu mejl adresu opštine Sokolac stigle su prijetnje smrću načelniku ove opštine Milovanu Bjelici i njegovoj porodici.

Milovan Bjelica potvrdio je za ATV da je dobio prijetnje. Policija mu je trenutno u kući. Mejl je po svemu sudeći registrorvan u Švajcarskoj. 

Bjelica za ATV kaže i da sada otvoreno sumnja u slučajnost nedavne saobraćajne nesreće u kojoj je lakše povrijeđen.

Jasno mu je, kaže i zašto su bili transparnti protiv njega nedavno ispred prostorija SDS kada je održavana sjednica Glavnog odbora.

Thumbnail

"Gdje si Vuče Brankoviću. Izdao si srpski narod. Otišao si najvećem neprijatelju Srpske Republike. Povedi računa o sebi, koliko si ljudi ubio i niko ti ne garantuje život. Tebi i tvojoj porodici", piše u mejlu koji je stigao na mejl opštine Sokolac.

Thumbnail

U ovoj opštini navode da će slučaj prijetnje smrću, u toku srijede sa svim potrebnim podacima biti prijavljen policiji, kako bi se počinilac ovog krivičnog djela što prije pronašao.

Milovan Cicko Bjelica, koji je i član Glavnog odbora SDS-a, prethodnih dana nekoliko puta je izjavio da ova stranka treba da razgovara sa svim strankama o saradnji, uključujući i SNSD. Bjelica je takođe nedavno izjavio da kompletno rukovodstvo SDS-a, na čelu sa predsjednikom Vukotom Govedaricom, treba da podnese ostavku zbog loši rezultata na oktobarskim opštim izborima.