Prijeti da će sve dignuti u vazduh

Proglasio pobjedu, pa upao na brojanje glasova

22:28, 03.03.2019.
Izvor: ATV
Thumbnail
Sve ćemo dići u vazduh ako treba, nema odstupanja, ali nedamo nijedan glas, rekao je Milan Miličević novinarima nakon sto je izašao iz zgrade u kojoj je smještena Komisija za sprovođenje postupka opoziva načelnika opštine Teslić. On je išao lično da se uvjeri kako se broje glasovi.

Ulaz u zgradu obezbeđuje policija, dok se ispred zgrade okupio veliki broj SDS-ovaca.

Miličević tvrdi da je opoziv propao i da je pobijedio sa nekoliko hiljada razlike. 

"Nećemo im dozvoliti da izađu iz ove zgrade, samo sa rezultatima koji su realni, kaze Miličević i dodaje da ništa ne može uticati na konačni rezultat.

Oglasili su se i iz SNSD-a u Tesliću gdje poručuju da ne razumiju zbog čega Miličević i SDS stvaraju vanrednu situaciju.

"Nema spoznaje zbog čega su Milan Miličević i lokalni SDS stvorili vanrednu situaciju u Tesliću večeras. Milan Miličević i aktivisti SDS-a su ušli  u izbornu komisiju, otvarali izborni materijal, blokirali komisiju i njen rad. Naši rezultati s glasačkih mjesta govore nešto sasvim drugo od onog što objavljuju SDS i BN televizija, ali mi im nećemo pomoći da naprave ozbiljnije incidente. Mi ćemo da sačekamo izbornu komisiju i nadležne organe da se oglase. Prihvatićemo svaki rezultat koji objavi komisija, ali ponavljam, neshvatljivo je ponašanje SDS-a i naših rezultati su potpuno drugačiji, ovo liči na neku veliku režiju", poručili su iz SNSD-a.