Jedan od kandidata za predsjednika SDS-a

Miličević: Jedinstvo potrebno više nego ikad

  • 20.04.2019. 13:41

Jedan od kandidata za predsjednika Srpske demokratske stranke (SDS) Milan Miličević izjavio je da je SDS-u više nego ikad potrebno jedinstvo, te pozvao da se prestane sa podjelama.

"Niko od nas ne treba da nas dijeli zbog različitog mišljenja, ali treba da vodimo računa da li ta mišljenja nanose štetu bilo kome", naveo je Miličević u pisanoj izjavi. 

On je dodao da ne treba javno da kritikuju jedni druge u SDS-u već da nude promjene i bolja rješenja za Srpsku. 

"Treba da uočimo vlastite greške i da se mijenjamo, da saslušamo jedni druge, uvažavamo se međusobno, ali i da poštujemo konačne stranačke stavove, objedinjujemo se oko njih, a ne da se prepucavamo i stvaramo "struje". To nije dobro ni za koga", naveo je Miličević, koji je i predsjednik Glavnog odbora stranke. 

Miličević smatra da različiti stavovi treba da budu predmet rasprave, razgovora i dogovora, a da energija, za koju je rekao da je očigledno ima u SDS-u, treba da bude usmjerena da bi se došlo boljeg rješenja, a ne do raskola. 

Prema njegovim riječima, sve ovo treba da krene od samog vrha stranke, od prvog čovjeka, pa na niže. 

U Istočnom Sarajevu sutra će biti održana sjednica Glavnog odbora SDS-a na kojoj će biti razmatrano pitanje unutarstranačkih izbora, najavio je ranije predsjednik ove stranke Vukota Govedarica. 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.