Večeras na ATV-u

Milanska moda, ljubav i intrige u novoj seriji, zatim Marić otvoreno o Vučiću, Đinđiću i Miloševiću

  • 12.03.2019. 10:15

Nakon dvanaest epizoda izuzetno gledane serije "Vere i zavere", u istim terminima od utorka do četvrtka, na TV meniju Alternativne televizije je od večeras, odmah nakon igre na sreću „Loto“, nova TV serija "Ženski raj".

Ljubavna priča, inspirisana romanom "Au Bonheur des Dames" Emila Zole, zadovoljiće ukuse i najizbirljivijih gledalaca.

"Ženski Raj" je revolucionarna prodavnica u Milanu, gdje su ljepota i luksuz na dohvat ruke. Tokom ekonomskog buma pedesetih godina, a zahvaljujući intuiciji Pietra Morija, prodavnica raste i razvija se.

Tereza, asistentkinja u prodavnici, ima dovoljno hrabrosti da podigne svoj glas i tako promijeni svoju sudbinu. Dan za danom, ona se suočava sa stvarnošću u prisutnom okruženju koje je u isto vrijeme i fascinantno i neprijateljsko prema njoj.

Još jedna serija koju ćete voljeti – od večeras u 20:10 na ATV-u!

Nakon serije, u uobičajenom terminu, slijedi emisija urednika Marina Marinkovića „1na1“, a ovog utorka njegov sagovornik je srpski urednik i novinar Milomir Marić.

Bez cenzure, Marić će govoriti o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, o Điniđiću i Miloševiću i aktuelnim dešavanjima u Srbiji i regionu.

Ne propustite i ovog utorka „1NA1“ u 21:10 na ATV-u!

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.