Trebinje

Milan Kovač predsjednik Gradsko odbora Ujedinjene Srpske

  • 04.05.2019. 14:44

Milan Kovač novi je predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Trebinju, odlučeno je na izbornoj skupštini trebinjskog odbora.

Kovač je rekao da je Skupština danas izabrala i 25 članova Gradskog odbora i delegate koji će prisustvovati svečanoj Skupštini Ujedinjene Srpske 19. maja u Banjaluci, kada će biti birani novi predsjednik stranke i Glavni odbor.

On je dodao da je današnjim izborom predsjednika stranke i članova Gradskog odbora Ujedinjena Srpska u Trebinju završila unutarstranačke izbore.

Kovač je istakao da je u protekla dva mjeseca Ujedinjenoj Srpskoj pristupilo više od stotinu novih članova i izrazio nadu da će u narednom periodu postati prepoznatljiva politička snaga ne samo u Trebinju, nego i šire.

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Milan Petković rekao je da novoformirani Gradski odbor u Trebinju čine pretežno mladi ljudi, te da ova stranka može biti ponosna na ovu organizaciju.

"To su pretežno mladi ljudi koji imaju određena politička iskustva, ali i energiju za promjene, da donesu nešto novo, bolje, Trebinju i cijeloj Hercegovini", istakao je Petković.

On je napomenuo da ova stranka sada ima formirane odbore u skoro svim opštinama i gradovima Republike Srpske.

Ujedinjena Srpska u Skupštini grada Trebinja ima tri odbornika.

U Trebinju su danas otvorene i prostorije Gradskog odbora Ujedinjene Srpske.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.