Mićo Mićić zajednički kandidat SNSD-a i Stranke demokratske Srpske Semberije

  • 21.05.2020. 19:14

Nema više dileme i zvanično je potpisano. Mićo Mićić biće zajednički kandidat za gradonačelnika Bijeljine SNSD-a i Stranke demokratske Srpske Semberije.

Mićić će biti kandidat sa mandatom od dvije godine nakon toga će za tu funkciju na izborima biti kandidat koga odredi SNSD. Na taj način lakše će biti realizovati mnogi projekti od kojih će najviše koristi imati Bijeljina i njeni građani, poručeno je nakon sastanka lidera ove dvije stranke.

"Epicentar je izgradnja autoputa, izgradnja nasipa i mnogi projekti koji su taksativno nabrojani biće premet našeg okupljanja i to će biti suština naše politike dakle vjerujemo da SNSD i partija gospodina Mićića da obezbijedi pažnju ljudi s područja grada Bijeljina", rekao je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a

Zajedničkim snagama možemo mnogo uraditi za Bijeljinu. Pozvaćemo i druge stranke da nam se pridruže u tome, kaže Mićo Mićić. Dosta nam je kako kaže podjela i svađa želimo napredak i stabilnu Republiku Srpsku. 

"Ja sam potpuno siguran da bez potpunog jedinstva porške i republičke i državne vlasti ne mogu s uraditi projekti kao što su autoput, zaštita od poplava, uređenje kanala, autobuske, željezničke stanice i niz projekata koji su na prvoj stranici ovog spozuma", istakao je Mićo Mićić, predsjendik SDSS-a.

Skupštinska većina od danas ima i poslanika više. Darko Mitrić više neće biti dio opozicionog SDS-a.  

"Danas skupštinska većina je bogatija za jednog kvalitetnog čovjeka koji će sa nama da dijeli iste vrijednosti", naglasio je Nedeljko Ćorić, predsjenik GO SNSD-a Bijeljina.

"Mislim da je manje bitan moj status, fokus ovog dana treba da bude prije svega što su građani Semberije dobili potpisivanjem ovog sporazuma", rekao je Darko Mitrić, poslanik u NSRS.

To je izdaja Miće Mićića, poručuje i danas lider SDS-a Mirko Šarović. Kaže sve što je Mićić postigao, postigao je zahvaljujući SDS-u. Čini se da Šarović već zna ko bi se mogao naći na Mićićevom mjestu.

"SDS nije Mićo Mićić, to su građani, Bijeljine, sa nama je danas i Tomica Stojanović ugledni grđanin Bijeljine i naš narodni poslanik vjerujemo da će se moći stvoriti takav blok koji će moći da pobijedi gospodina Mićića", istakao je Mirko Šarović, lider SDS-a. 

Kada je riječ o Mitriću, Šarović poručuje da ukoliko mu nije dobro u SDS-u neka sebi bira politički put. O tome da li će ga poput Miće Mićića isključiti iz SDS-a, Šarović se još ne izjašnjava. 
Mićo Mićić poručuje moja politika se uvijek zasnivala na tome šta ću uraditi, a ne na kritikama drugih.