Gradonačelnik Bijeljine

Mićić: Sve je podređeno projektima za razvoj Semberije

18:14, 28.02.2020.
Izvor: Srna
Thumbnail
Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić poručio je da je najvažniji dio koalicionog sporazuma koji je danas najavio lider SNSD-a Milorad Dodik 12 projekata od kojih zavisi budućnost i razvoj Semberije.

"Sve ostalo je podređeno tim projektima, uključujući i personalna pitanja", objavio je Mićić na zvaničnom Facebook profilu.

On je najavio da će tražiti izjašnjavanje organa SDS-a o tom dokumentu.

"Koalicioni sporazum za naredne izbore smo mi predložili i zato je najvažniji dio njegovog nacrta 12 projekata od kojih zavisi budućnost i razvoj Semberije", navodi se u Mićićevoj objavi.

Izvršni komitet SNSD-a prihvatio je prijedlog sporazuma o saradnji s organizacijom koju predstavlja gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i zadužio potpredsjednika SNSD-a Radovana Viškovića da potpiše taj dokument.

"Mićić je već potpisao sporazum i mi smo ga danas prihvatili. Zatražili smo da kroz anekse tog sporazuma bude obezbijeđena operativna razrada saradnje kojoj se radujemo jer vjerujemo da će Bijeljina biti dodatno stabilizovana kroz konekciju s republičkim institucijama. SNSD pokazuje privrženost jedinstvenom djelovanju na prostoru Republike Srpske sa svim političkim faktorima koji žele tu saradnju", rekao je Dodik nakon današnje sjednice proširenog Izvršnog komiteta SNSD-a.