Apel za strpljenje

Mićić: Bijeljina nije razrovana, već je u izgradnji

  • 14.07.2018. 14:25

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić izjavio je danas da se svi infrastrukturni radovi u gradu izvode planiranom dinamikom i zamolio građane, čiji je život zbog njih otežan, za još malo strpljenja.

"Obim radova je veliki, radimo cjelokupnu rekonstrukciju ulica, uključujući, pored izgradnje kanalizacije, promjenu vodovodne mreže i svih instalacija, pa nije lako završiti brzo toliki posao", rekao je Mićić na konferenciji za novinare. 

On je istakao da Bijeljina nije razrovana, nego da je u izgradnji, a svi radovi teku planiranim tokom. 

"Završavamo jednu po jednu etapu. Asfaltirane su ulice od centra do Doma zdravlja i Bolnice, što nam je bio prioritet. Za nekoliko dana biće asfaltirana etapa Ulice Srpske vojske do Ulice Nikole Spasojevića, a onda slijede Drinska i Ulica 27. marta", rekao je Mićić. 

On kaže da su radovi na izgradnji kanalizacije i asfaltiranju ulica u dijelu Bijeljine prema nekadašnjoj Željezničkoj stanici i silosu uglavnom završeni, te da će nakon završetka Ulice Srpske vojske početi izgradnja kružnog toka između ulica Miloša Obilića, Sremske, Raje Baničića i Živojina Mišića. 

Načelnik gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Tomica Stojanović rekao je da se izgradnja infrastrukture u Bijeljini odvija u kontinuitetu, bez obzira da li je izborna godina ili ne. 

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.