Poslanik SNSD-a u NSRS

Mazalica: Draško, tvoj mandat je lažan, a ne Šolajin!

  • 25.02.2020. 16:06

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srosje Srđan Mazalica optužio je danas poslanika PDP-a Draška Stanivukovića da mu je poslanički mandat "lažan", jer je u parlament ušao zahvaljujući podršci birača koje je iznevjerio.

"Da li je vaš mandat lažan, kada onaj koji vas je najsnažnije podržavao u kampanji govori: "Nemoj me više uzimati u usta i spominjati mene i mog sina"", rekao je Mazalica tokom skupštinske rasprave u kojoj je Stanivuković prozivao poslanika SNSD-a Dušicu Šolaju zbog navodne izborne prevare u Zvorniku.

Stajući u obranu stranačke kolegice, Mazalica je istakao da Šolaja nije iznevjerila podršku svojih birača, za razliku od "nekih drugih koji su na Trgu Krajine obećavali da neće ući u Narodnu skupštinu, pa onda prekršili sopstveno obećanje".

"Nije Šolaja kao neki obećavala ni da će odreći jedne od dvije plate iz budžeta, pa prekršila i to obećanje...", rekao je Mazalica, aludirajući na slučaj poslanika PDP-a Jelene Trivić za koju je otkriveno da i dalje prima dvije plate iz budžeta, iako je u predizbornoj kampanji obećala da će se odreći jedne.
 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић