Odlučeno na Izbornoj skupštini

Marinko Đukić predsjednik DEMOS-a u Tesliću FOTO

  • 23.02.2019. 21:48

Marinko Đukić izabran je za predsjednika teslićkog Opštinskog odbora Demokratskog saveza (DEMOS) na Izbornoj skupštini koja je održana večeras u toj opštini.

Đukić je poručio da je stopostotno članstvo OO DNS-a u Tesliću prešlo u DEMOS što ga izuzetno raduje. Takođe, u DEMOS su, tvrdi, došli i novi članovi. Biti prvi čovjek DEMOS-a u Tesliću, kaže, predstavlja posebno zadovoljstvo i obavezu da radi na jačanju te stranke.

 
"Imali smo uspješnu Skupštinu sa preko 200 delegata. Izabrali smo opštinski odbor i potrebne organe stranke. Nastavljamo sa vođenjem principijelne, nesvađalačke, umjerene politike", rekao je Đukić i napomenuo da DEMOS u toj opštini ima dva odbornika u lokalnom parlamentu.
 
Izbornoj skupštini opštinskog odbora u Tesliću prisustvovao je i prvi čovjek DEMOS-a Srpske Nedeljko Čubrilović. Zadovoljan je, kaže, opštinskim odborom u Tesliću.

 
"Moram da izrazim svoje zadovoljstvo za sve tri skupštine koje smo danas održali u Čelincu, Stanarima i Tesliću. U Tesliću je bilo radno i svečano. DEMOS ima takvu podršku i sa tolikom energijom u našim članovima i simpatizerima, i na kraju sa našim izabranim funkcionerima. Pred nama je veliki posao u narednih godinu i po dana da zadržimo tu energiju i pokažemo na sljedećim lokalnim izborima koliko vrijedimo", kaže Čubrilović.
 
Tokom Izborne skupštine predsjednik opštinskog odbora Marinko Đukić pozvao je članove i simpatizere DEMOS-a da izađu na referendum 3. marta u toj opštini i glasaju za opoziv načelnika opštine Milana Miličevića.

 
Izbornoj skupštini DEMOS-a u Tesliću prisustvovao je i Dragan Bogdanić, predsjednik OO SNSD-a Teslić. Bogdanić očekuje da će DEMOS imati značajno mjesto u političkom životu opštine Teslić.
 
"Zahvalan sam DEMOS-u na pozivu i želim im uspješan politički rad, svaku ličnu i porodičnu sreću. Posebno sam im zahvalan na tome što su bez dvoumljenja i jasno poručili svojim delegatima i članovima da glasaju za opoziv načelnika opštine Teslić. Sve to sa ciljem da Teslić krene u pravcu bržeg i boljeg razvoja", poručio je Bogdanić. 

Тагови: