Portparol SNSD-a

Kovačević za ATV: Da li će Borenović tražiti odgovornost svog miljenika Stanivukovića

  • 07.05.2020. 21:06

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković, uz pomoć saradnika neovlašćeno je ušao i snimao voćnjak preduzeća "Fruit Eco" čiji je suvlasnik Igor Dodik, sin srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Svoje bezobzirno ponašanje je uz podršku svojih vjernih pratilaca i snimao. O svemu je obaviještena i policija što Stanivukovića nije omelo da hoda, slika i snima tuđe imanje.

Ne samo da je uznemiravao radnike, nego je i ugrozio njihovo zdravlje jer je na imanje došao bez ikakve zaštite koje su jasno propisane. Tako je jasno da ono što važi za većinu građana, za Stanivukovića ne važi, on masku ne nosi iako su njegove maske odavno pale.

Portparola SNSD-a Radovana Kovačevića zanima da li će predsjednik PDP-a Branislav Borenović, tražiti odgovornost od Draška Stanivukovića.

"Nas definitivno da li će Branislav Borenović kao što je bio tako hrabar i odvažan da traži odgovornost Staše Košarca, ali i Slaviše Markovića iz PDP-a kojeg svakako želi da se riješi, samo iz jednog razloga, što je Marković prepoznao SNSD u Bijeljini kao jedinu stranku da sarađuje. Zanima nas, da li će isto tako tražiti odgovornost od svog predsjednika GO Banjaluka koji je danas protiv zakona "upao" na privatan posjed, s tim da nije nosio zaštitnu masku čime je direktno kršio zakon o sprečavanja širenja zaraznih bolesti ali i sve ostale mjere koje su izrekle nadležne institucije povodom virusa korona. Mi smo već odavno svi navikli da Draško Stanivuković u svom političkom aranžmanu nema ništa osim pravljena gluposti i izazivanja skandala, ali nas zanima da li će prepodobni Branislav Borenović tražiti odgovornost od svog miljenika, Draška Stanivukovića", izjavio je za ATV Radovan Kovačević, portparol SNSD-a.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.