Član Glavnog izbornog štaba SNSD-a

Kovačević: U novembru promjene, Ugljevik i Lopare dobijaju nove načelnike

  • 29.09.2020. 19:15

Član Glavnog izbornog štaba SNSD-a i portparol ove stranke Radovan Kovačević izjavio je Srni da, nakon današnjeg veoma značajnog sastanka sa predstavnicima koalicije sa nivoa Republike Srpske i iz Ugljevika i Lopara, sa sigurnošću može reći da će u ove dvije lokalne zajednice u novembru doći do promjena i da će dobiti nove načelnike.

"Mi smo se u potpunosti uvjerili da su stanovnici i Lopara i Ugljevika svjesni da je potrebno da dođe do mnogo bolje i kvalitetnije saradnje između ovih lokalnih zajednica i republičke vlasti, kao i sa predstavnicima Republike Srpske na nivou zajedničkih institucija a koje, na isključivu štetu građana tih opština, nije bilo i to zahvaljujući samovolji i isključivosti aktuelnih načelnika iz SDS-a", istakao je Kovačević.

On je ocijenio da je to nešto što mora da se prekine u novembru, jer stanovnici i Ugljevika i Lopara definitivno treba da dobiju nove razvojne projekte i novu razvojnu šansu.

"To će sigurno dobiti u saradnji sa Vladom Srpske i predstavnicima Srpske na nivou zajedničkih institucija", rekao je Kovačević.

On je naglasio da SNSD pruža maksimalnu podršku kandidatu DNS-a za načelnika opštine Lopare i posebno kandidata SNSD-a za načelnika Ugljevika Milutina Tasovca koji je defintivno najbolji kandidat koji ta lokalna zajednica u ovom trenutku ima.

"Milutin Tasovac je najbolje rješenje za budućnost i za bolji život opštine Ugljevik", poručio je Kovačević.

Današnjem sastanku u Ugljeviku prisustvovali su i predsjednik Glavnog izbornog štaba Srđan Rajčević, zamjenik predsjednika Igor Dodik i sekretar Glavnog izbornog štaba Vanja Malidžan.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић