Portparol SNSD-a

Kovačević: SzP očekuje da Dodik rješava ono što je njihov posao

  • 01.07.2018. 14:03

SNSD poziva Igora Crnatka, Mladena Ivanića i ostale predstavnike Saveza za promjene (SzP), koji su trenutno članovi većine u zajedničkim organima BiH, da urade sve da pukovnik Dane Lukajić, koji je uhapšen u Hrvatskoj, bude što prije na slobodi i da prestanu da čekaju da apsolutno svaki problem u Srpskoj, pogotovo ono što je njihov posao, riješi Milorad Dodik, rekao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

"Šokirani smo činjenicom da Crnadak i predstavnici Saveza za promjene politizuju apsolutno svaki slučaj u kojem su ugrožena prava građana Srpske", rekao je Kovačević Srni komentarišući izjavu Crnatka u kojoj je pozvao predsjednika Srpske Milorada Dodika da se "najdirektnije uključi i iskoristi svoje bliske veze sa hrvatskim političarima kako bi pomogli Lukajiću". 

Kovačević je ocijenio da predstavnici SzP-a politizuju svako ugrožavanje prava građana Srpske, umjesto da barem jednom urade ono što je njihov posao. 

On je naglasio da će SNSD nastaviti predano da radi na rješavanju svih problema građana Republike Srpske, ali očekuje da SzP prestane da smeta u rješavanju tih problema. 

"Šokirani smo i činjenicom da se Crnadak hvali kako je dao nalog da se provjeri gdje je pukovnik Lukajić uopšte smješten. U svakom normalnom društvu to bi trebalo da bude nešto što ambasada i institucije rade po službenoj dužnosti, a ne da čekaju nalog Crnatka ili bilo koga drugog", istakao je Kovačević.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.