Kovačević: SNSD blizak sa "Srbskom časti" koliko i Mektić sa zdravim razumom - NIMALO

  • 17.07.2020. 13:38

Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ i Republika Srpska su bliski sa organizacijom "Srbska čast" isto onoliko koliko je Dragan Mektić blizak sa zdravim razumom, dakle nimalo, poručio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

"Apsolutna je neistina tvrdnja Dragana Mektića da su pripadnici te organizacije ikada učestvovali u programu ili defileu povodom obilježavanja 9. januara - Dana Republike", istakao je Kovačević u izjavi za Srnu.

On je pojasnio da je istina da su jedne godine članovi ove organizacije tražili da učestvuju u defileu, ali nisu prošli provjere MUP-a Srpske i nije im dozvoljeno učešće u defileu povodom Dana Republike.

"Jedino je tačno da je Dragan Mektić, zajedno sa dijelovima sarajevskog i stranog obavještajnog podzemlja osnivanje podružnice te organizacije iz Srbije u Republici Srpskoj, iskoristio za fabrikovanje potpuno lažne priče prema kojoj Republika Srpska osniva paravojne formacije čime je nanio nemjerljivu štetu međunarodnom ugledu Republike Srpske", naglasio je Kovačević.

Portparol SNSD-a je konstatovao da je nanošenje štete Republici Srpskoj i srpskom narodu jedini učinak Dragana Mektića.

"Republika Srpska u potpunosti podržava demokratski izabranu vlast u Srbiji i ponosna je na činjenicu da je ovo period najbolje saradnje Srpske i Srbije još od osnivanja Republike Srpske, između ostalog, zahvaljujući i odličnim odnosima predsjednika /Aleksandra/ Vučića i predsjednika /Milorada/ Dodika", rekao je Kovačević. 
 

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм