Portparol SNSD-a

Kovačević: Opozicija nema ništa da ponudi osim mržnje

  • 16.09.2018. 07:53

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević izjavio je da su u SNSD-a aposlutno svjesni da je teško biti vlast u kontinuitetu, ali je očigledno da je izuzetno frustrirajuće biti opozicija u kontinuitetu, što opozicija na čelu sa SDS-om konstatno dokazuje time koliko nisko padaju i kakvim podmetanjima se služe i u ovoj izbornoj kampanji.

Kovačević je rekao Srni da je očigledno da oni nemaju ništa da ponude građanima osim mržnje koju prosipaju svih 12 godina. 

"To nastavljaju da rade i sada kada pokušavaju da zloupotrijebe sve i jedan tragičan događaj koji se, nažalost, dešava u Republici Srpskoj, kada pokušavaju da blate porodice naših kandidata, kada nastoje da porodice naših kandidata povežu sa stradanjem Davida Dragičevića ili kada plasiraju bljuvotine o precima naših kandidata, što smatramo ekstremno degutantnim", naveo je Kovačević.

On je naglasio da će SNSD nastaviti da radi za jaku Srpsku, da je gradi i razvija, dok je opoziciji poručio da nastavi da širi gubitničke priče u nastojanju da spasi svog predsjedničkog kandidata. 

"Ali, čini nam se da će prije da ga potope", ocijenio je Kovačević. 

On je istakao da opozicija vodi negativnu kampanju iz razloga što ne prihvata da 12 godina dobija jasne poruke od građana Republike Srpske da nisu njihov izbor i da ih nikada neće odabrati da vode Srpsku, te da ne mogu da rade ništa drugo osim da najnegativnije moguće prikazuju Srpsku i njene građane. 

Kovačević kaže da je siguran da od toga neće imati nikakvu korist i da će njihov pad biti brutalniji nego ikada do sada, a da će SNSD ostvariti najubjediljivu pobjedu još od 2006. godine. 

"Onaj ko gubi, očito nisko pada. Nakon posljednjeg saopštenja SDS-a smo više nego ikada sigurni da čak i Vukota, kojeg smo uspjeli ogoliti, radi protiv Saveza za promjene", ocijenio je Kovačević. 

On je naglasio da će SNSD uložiti prigovor Centralnoj izbornoj komisiji BiH zbog posljednjeg saopštenja iz SDS-a.