Neće da trguju resursima

Kovačević: Nema privatizacije ERS-a dok je SNSD na vlasti

  • 06.08.2018. 17:38

Privatizacije "Elektroprivrede Republike Srpske" neće biti dok god je SNSD na vlasti, a biće još najmanje četiri godine, rekao je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

"Kada je riječ o privatizaciji `Elektroprivrede Republike Srpske` stav SNSD-a je potpuno jasan", poručio je Kovačević povodom izjave predsjednika Regionalnog odbora PDP-a Izborne jedinice devet LJubiše Krunića da je preduzeće "`Elektroprivreda Republike Srpske` blago svih građana Srpske" i da se tim resursima ne može trgovati.

On je naglasio da su upravo oni koji kreiraju ovakve podvale i koji na ovaj način obmanjuju javno mnjenje 2015. godine u Savjetu ministara usvojili Reformsku agendu koja je predviđala privatizaciju "Elektroprivrede Republike Srpske".

Kovačević je istakao da takav dokument nije usvojen zahvaljujući premijeru Srpske Željki Cvijanović i Vladi Republike Srpske, koja je odbila da ga osvoji sve dok iz njega nije izbrisana eventualna privatizacija "Elektroprivrede Republike Srpske".

"Iza ovakvih podvala koje su sve učestalije u posljednje vrijeme krije se nemogućnost najprepoznatljivijeg kadra Saveza za promjene Dragana Mektića da odgovori na migrantisku krizu i da konačno zaštiti građane Republike Srpske", konstatovao je Kovačević.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?