Član Predsjedništva SNSD-a

Košarac: Prljavu i klevetničku predizbornu kampanju najoštrije osuđujem

11:15, 04.07.2018.
Izvor: Srna
Thumbnail
Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac najoštrije je osudio "prljavu i klevetničku predizbornu kampanju" koja se putem određenih medija, internet portala i društvenih mreža vodi protiv predsjednice Vlade i kandidatkinje SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović i njene porodice.

"Riječ je o bijednim, prizemnim klevetama i prljavoj predizbornoj kampanji onih koji nemaju nikakav program, niti ideju kako da pobijede Željku Cvijanović, uspješnu predsjednicu Vlade i istinskog borca za Republiku Srpsku", rekao je Košarac Srni komentarišući postove koji su se pojavili na društvenim mrežama, a koji članove porodice premijerke Republike Srpske dovode u vezu sa smrću Davida Dragičevića. 

Košarac je naglasio da je uvjeren da iza ovakvih kleveta i prljavih podmetanja stoje "one političke partije koje su u protekle četiri godine u Sarajevu izdale interese srpskog naroda, vodeći specijalni rat protiv Republike Srpske i njenih institucija". 

"U trenucima u kojima na ovako jadan način pokušavaju da joj oblate porodicu, Željka Cvijanović se snažno bori da se u Republici Srpskoj povećaju plate i penzije. U tome je njena veličina i u tome je razlika između onih koji vode Republiku Srpsku i njene institucije i onih koji uporno pokušavaju da je sruše, šireći dezinformacije i lažne vijesti putem medija, portala i društvenih mreža", upozorio je Košarac. 

On je autorima lažnih vijesti i prljave kampanje poručio da prestanu da politički zloupotrebljavaju slučaj tragične smrti Davida Dragičevića. 

"Onima koji ovo rade nije cilj da se riješi slučaj i sazna puna istina o smrti Davida Dragičevića. Jasno je da je cijeli taj slučaj politički instrumentalizovan i zloupotrijebljen u prljavoj kampanji protiv aktuelne vlasti u Republici Srpskoj", zaključio je Košarac.