Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa

Košarac donirao 5.000 KM i bolnici u Trebinju

  • 27.03.2020. 15:53

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac donirao je 5.000 KM vlastitih sredstava za nabavku respiratora za potrebe Opšte bolnice u Trebinje.

Ovim humanim gestom Košarac je podržao inicijativu trebinjskih privrednika za nabavku respiratora za ovu zdravstvenu ustanovu u vrijeme epidemije virusa korona.

Ovo je druga donacija ministra Košarac zdravstvenim ustanovama u Republici Srpskoj u ovoj sedmici, s obzirom da je u srijedu na svom Instagram profilu objavio da će donirati pola plate, počevši od marta, Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu za potrebe rada ove zdravstvene ustanove u aktuelnoj epidemiološkoj situaciji uzrokovanoj širenjem virusa korona.

On je tada naveo da su zdravstveni radnici angažovani na suzbijanju ovog virusa svakodnevno izloženi rizicima, te da je svaka pomoć za nabavku zaštitne opreme i sredstava dobrodošla.

Srna nezvanično saaznaje da će Košarac u narednom periodu donirati određena novčana sredstva i Univerzitetskoj bolnici u Foči.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.