Kandidat za gradonačelnika Doboja

Jerinić: Prioritet mi je razvoj grada

  • 07.02.2019. 15:20

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Doboja na predstojećim izborima Boris Jerinić rekao je da mu prioritet razvoj grada.

"Prioritet su mi izbori za gradonačelnika 17. februara. Današnja posjeta predsjednika Srpske /Željke Cvijanović/ daje sigurnost i stabilnost", rekao je Jerinić novinarima u Doboju. 

Komentarišući odluku predsjednika SDS-a Vukote Govedarice da se odazove pozivu SNSD-a za razgovore o zajedničkom učešću u vlasti na nivou BiH, Jerinić je naveo da mu, kao nezavisnom kandidatu za gradonačelnika, "ta odluka sada nije zanimljiva". 

On je istakao da je potrebno da Govedarica svoju odluku da ide u pregovore sa SNSD-om objasni svima koji su glasali da se raspusti najjači gradski odbor SDS-a, u kom su bili Obren Petrović, Nebojša Marić i on. 

Prema njegovim riječima, najveći zagovornici raspuštanja Gradskog odbora SDS-a Doboj bili su upravo oni koji su imali nalošiji izborni rezultat. 

On je dodao da je Govedarica rekao "da nema rezervni položaj, ali da se vidi da je uzeo mjesto u Vijeću naroda Republike Srpske". 

"S druge strane, rekao je da neće biti predsjednik stranke i ako izgubi i ako pobijedi na izborima, a sada je očigledno da se grčevito bori da ostane predsjednik. Iz stranke isključuje sve koji ne misle kao on. To nije ispravna politika", rekao je Jerinić.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.