Laktaši

Izvršni komitet: SNSD spreman za lokalne izbore

  • 31.05.2020. 19:12

SNSD decenijama ima dobre rezultate i povjerenje građana Srpske i potpuno je spreman za lokalne izbore, bez obzira na nezakonitu odluku CIK-a, poručio je lider SNSD-a Milorad Dodik nakon sastanka sa rukovodstvom opštinskih i gradskih odbora stranke iz Izborne jedinice 2.

SNSD je jedinstven i nikada se nije dijelio i raspadao, niti su od njega nastajale druge stranke, jasan je prvi čovjek SNSD-a, napominjući da su rezultati u Gradišci, Laktašima, Prnjavoru i Srpcu tradicionalno dobri.

"Ovdje imamo dobre rezultate, četiri opštine i vjerujem da nikakvog razloga nema da se to dovede u pitanje. Ankete koje provodimo u lokalnim zajednicama govore o rastu SNSD-a i jačanju naših kapaciteta na lokalnom nivou", rekao je Milorad Dodik, lider SNSDa-a. 

SNSD ima političku snagu i cilj ove stranke na predstojećim izborima je da osvoji vlast u svim opštinama Republike Srpske, poručuje potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović, napominjući da od koalicionih partnera očekuje čvrsta pravila ponašanja, jer se Srpska stalno nalazi pod političkim pritiscima i manipulacijama. 

"Izborna jedinica dva je pokazivala uvijek dobre rezultate i tu su naša uporišta, u lokalnim zajednicama koje su, zajedno sa Vladom i institucijama Republike Srpske, uradile mnogo projekata važnih za život građana", istakla je Željka Cvijanović, potpredsjednik SNSD-a. 

U protekle četiri godine, SNSD je značajno ulagao u opštine i pokazao da je ozbiljna politička organizacija koja razvija lokalne zajednice i prepoznaje probleme, poručuju iz izborne jedinice 2. 

"Dakle, pokazali smo u zadnje tri i po godine da je nemoguće razvijati se bez podrške viših nivoa vlasti", naglasio je Darko Tomaš, predsjednik OO SNSD-a Prnjavor. 

"Od 2016. do 2020. SNSD je uložio 50 miliona KM u infrastrukturu. Uspjeli smo smo da obezbijedimo i 59 miliona KM grantovskih sredstava od UNDP-a, Evropske komisije", istakao je Zoran Adžić, predsjednik GO SNSD-a Gradiška.

Cilj je nastavak razvoja, uz podršku republičke vlasti i stranačkog rukovodstva. 

"Laktaši imaju svog načenika iz SNSD, imamo većinu, tako da u cijelom periodu od osnivanja partije smo na vlasti u Laktašima, preko 20 godina imamo i to je velika odgovornost prema građanima", istakao je Ranko Karapetrović, predsjednik OO SNSD-a Laktaši.

"Sasvim je sigurno da ćemo nastaviti kontinuitet u političkom smislu i kontinuitet razvoja", rekao je Mlađan Dragosavljević, predsjednik OO SNSD-a Srbac. 

Rukovodstvo SNSD-a poručuje da stranka ima najbolju stranačku infrastrukturu na terenu i da je sposobna da lako prevaziđe probleme kada je riječ o virusu korona i neriješenim stvarima koje prate predstojeće izbore.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.