Dušan Topić 

Izgradnja mosta u Gradišci počinje na proljeće

  • 19.12.2018. 20:43

Nadamo se da će u aprilu krenuti radovi na izgradnji mosta na Savi kod Gradiške, rekao je Dušan Topić, direktor "Autoputeva RS".

Gostujući u Centralnim vijestima ATV-a Topić je naglasio da su juče otvorene ponude za izgradnju i da je izgradnja ovog mosta od velikog značaja za Republiku Srpsku, jer autoput Banjaluka-Gradiška, ali i Banjaluka-Doboj, nisu u punoj funkcionalnosti, upravo zbog mosta u Gradišci. 

"Plan je da komisija izvrši pregled ponuda i nadamo se da ćemo imati ugovor do proljeća, te u aprilu krenuti sa radovima na terenu," rekao je Topić.
 
Osvrnuvši se na izgradnju autoputa "9. januar" Topić je rekao da je izgrađena jedna moderna, svjetska, saobraćajnica, duga 106 kilometra, i da zadovoljstvo vozača koji ga koriste najbolje govore o rezultatima tog projekta.

On je dodao i da je potpisan veoma dobar koncesioni ugovor sa kineskom kompanijom za izgradnju autoputa Banjaluka-Prijedor, te da se vode pregovori sa još jednom kineskom kompanijom, za nastavak izgradnje autoputa od Doboja prema Vukosavlju i Brčko distriktu.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.