Foča

Spomenko Stojanović predsjednik Opštinskog odbora DEMOS-a

20:00, 18.01.2019.
Izvor: Srna
Thumbnail
Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović rekao je na večerašnjoj izbornoj skupštini Opštinskog odbora ove stranke u Foči da je vidljiva velika energija u njihovom članstvu, što obećava da će stranka rasti i na izborima ostarivati veoma dobre rezultate.

"Danas smo imali veoma uspješan dan, bili smo u nekoliko lokalnih zajednica. Raduje nas energija i želja ljudi koji podržavaju ovu političku i očekujemo da ovu energiju pretvorimo u jedan dobar rezultat već na sljedećim lokalnim izborima", rekao je Čubrilović. 

U radu Izborne skupštine fočanskog Demosa učestvovalo je 226 delegata. 

Izabran je 51 član Opštinskog odbora, a za predsjednika odbora imenovan je Spomenko Stojanović, koji je član Glavnog odbora stranke i jedan od potpredsjednika. 

Stojanović je rekao da je na izbornoj skupštini potvrđeno da je skoro kompletno članstvo koje je bilo u prošloj partiji ostalo, odnosno prešlo u novu političku opciju. 

"Nastavićemo da radimo aktivno i da napravimo što bolji rezultat na sljedećim lokalnim, a zatim i na opštim izborima", rekao je Stojanović, koji je i poslanik u Narodnoj skupštini Srpske. 

Izbornoj skupštini Opštinskog odbora Demosa Foča prisustvaovala je i potpredsjednik stranke i poslanik u parlamentu Srpske Spomenka Stevanović, kao i ministar trgovine i turizma u Vladi Srpske Dragica Kovač.