Podrška opštini Teslić

Ivanić obećao pomoć kod međunarodnih finansijskih institucija

  • 29.06.2018. 16:35

Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić najavio je podršku radu lokalne uprave u Tesliću kako bi se poboljšao njen imidž kod međunarodnih finansijskih institucija.

On je rekao da se može raditi na tome da se privuče što više međunarodnih finansijskih institucija, poput Evropske banke za obnovu i razvoj, kao i pojedinačnih donatora. 

Ivanić je izjavio da mu je drago što je danas razgovarao sa načelnikom Milanom Miličevićem jer je on, kako kaže, osoba koja zaslužuje punu podršku, respekt i poštovanje s obzirom na to da čini sve da bi se Teslić sve više razvijao. On je dodao da će se ubrzo razriješiti "određene političke tenzije između lokalnog PDP-a i SDS-a u Tesliću". 

Načelnik opštine Teslić Milan Miličević kaže da je upoznao Ivanića o dešavanjima u ovoj opštini. 

"Upoznao sam ga i da su svi bitni projekti koji dolaze u najveći dio opština Republike Srpske iz različitih fondova, koji su vezani za Vladu Republike Srpske, u najvećem procentu, oko 95 odsto, zaobišli ovu opštinu", rekao je Miličević. 

On kaže da ne može prihvatiti činjenicu koju iznose predstavnici Vlade da postoje lokalne zajednice koje ne sarađuju sa Republikom Srpskom. 

"Što se mene tiče, u posljednjih šest godina te saradnje i tih projekata u opštini Teslić nije bilo, ali želim tu saradnju i činim sve da se ona ostvari", rekao je Miličević.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.