Što prije formirati vlast

Ivancov čestitao Cvijanovićevoj pobjedu na izborima

  • 17.10.2018. 15:23

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović i ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov očekuju da će se što prije pristupiti procesu formiranja vlasti na svim nivoima u BiH.

Cvijanovićeva i Ivancov su na današnjem sastanku u Banjaluci razmijenili mišljenje o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u Srpskoj i BiH, s posebnim akcentom na protekle opšte izbore. 

Ambasador Rusije čestitao je Cvijanovićevoj na izbornim rezultatima i poželio joj mnogo uspjeha u obavljanju budućih zadataka na poziciji predsjednika Republike Srpske, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću. 

Premijer Srpske izrazila je zadovoljstvo stepenom ostvarene ekonomske i političke saradnje Srpske i Ruske Federacije, zahvalivši Ivancovu za podršku koju njegova zemlja kao dokazani prijatelj pruža Republici Srpskoj. 

Cvijanovićeva je na sastanku podsjetila na važnost nedavne posjete ministra inostranih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova za sve institucije i građane Republike Srpske, izrazivši zahvalnost na iznesenim principijelnim političkim stavovima. 

Sagovornici su istakli da su u proteklom periodu ostvareni bogati rezultati praktične saradnje u svim segmentima, te su izrazili uvjerenje da će se međusobno političko razumijevanje i privredna saradnja nastaviti.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.