Najavili formiranje i stranke

Isključeni članovi DNS-a formirali Nezavisni demokratski klub

  • 30.11.2018. 12:12

Isključeni članovi DNS-a, Nedeljko Čubrilović, Spomenka Stevanović, Milan Dakić i Spomenko Stojanović, formirali su Nezavisni demokratski klub u Narodnoj Skupštini Republike Srpske. Predsjednik Kluba biće Spomenka Stevanović.

U narednom periodu osnovaće stranku koja će biti otvorena za sve članove DNS-a koji su shvatili da je trenutna politika ove stranke pogrešna.

Ima raznih prijedloga za naziv stranke, a kako kažu, očekuju učešće u Vladi Republike Srpske.

Nedeljko Čubrilović kaže da još nisu razgovarali sa mandatarom, ali da su oni poštovali koalicioni sporazum i izvornu politiku DNS-a.

Spomenka Stevanović kaže da sa terena stiže konstantno podrška za njih, ali da neće pisati žalbu Glavnom odboru, iako odluka o isključenju još nije konačna.

"U DNS-u politiku vodi mala i bogata grupa ljudi, a neki iz sjenke upravljaju politikom DNS-a", kaže Spomenka Stevanović i pita se čime je Ognjen Tadić zaslužio da bude delegat u Vijeću naroda.

 

 

 

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм