Zvornik

Ilić izabran za predsjednika Ujedinjene Srpske u Zvorniku

  • 10.05.2019. 21:21

Siniša Ilić, koji je večeras izabran za predsjednika Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Zvornik, rekao je da je glavni cilj dati šansu mladim ljudima i priliku za drugačiji način razmišljanja i političkog djelovanja.

"Kadar Ujedinjene Srpske je najmlađi u institucijama Republike. Treba dati šansu mladim obrazovanim ljudima. To je razlika između Ujedinjene Srpske i ostalih političkih partija koje su dugo na političkoj sceni", istakao je Ilić. 

On je naveo da je na području Zvornika već formirano oko 70 odsto mjesnih odbora, što je u skladu sa planom rada ove političke partije. 

Ilić je uvjeren da će narednim lokalnim izborima Ujedinjena Srpska sigurno postati bitan politički faktor u Zvorniku, a radiće za dobrobit građana Zvornika i Republike Srpske. 

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, koji je prisustvovao večerašnjoj izbornoj skupštini gradske organizacije u Zvorniku, rekao je novinarima da tri ključna stuba ove stranke - nacionalna i ekonomska politika, te mladi. 

"Smatramo da ćemo dati veliki doprinos boljoj ekonomskoj politici Republike Srpske, pogotovo što će to da iznesu mladi koji su obrazovanje stekli i ovdje i u inostranstvu, vratili se, formirali porodice", naglasio je Stevandić. 

On je istakao da je Ujedinjena Srpska prešla plan od hiljadu mjesnih odbora za ovu godinu i trenutno radi na hiljadu mjesta u Srpskoj. 

Stevandić je rekao da od Gradskog odbora u Zvorniku očekuje odličan rad jer je, kako je naveo, dolaskom Kostadina Vasića i Siniše Ilića Ujedinjena Srpska postala jedna od ključnih faktora koji će, u simbiozi sa onim što ima na republičkom i nivou BiH, imati odlične rezultate. 

Na večerašnjoj izbornoj skupštini izabrani su članovi Gradskog odbora i članovi Skupštine Ujedinjene Srpske na republičkom nivou iz Gradskog odbora Zvornik. 

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм