Vulin poručio

Hrvati su uvijek birali poražene vrijednosti

  • 25.09.2019. 10:09

Hrvati su u oba svjetska rata pogriješili birajući poražene vrijednosti - jednom austrougarski imperijalizam, drugi put Hitlerov nacizam, rekao je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

Komentarišući rezultate ankete u Hrvatskoj da su on, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i Srbija krivi za zaoštravanje hrvatsko-srpskih odnosa, Vulin je istakao da Hrvati nikada nisu pogriješili kada su birali na koje Srbe će usmjeriti svoju mržnju.

"Srbe koji jačaju Srbiju, Srbe koji smiju da kažu da je Hrvatska nastala u građanskom ratu, a ne u otporu agresiji, Srbe koji ne ćute kada ustaškog vikara hoće da proglase za sveca, Srbe koji ne zaboravljaju Jasenovac, Srbe koji ne prestaju da traže odgovornost za zločine u `Oluji`, Srbe koji neće dozvoliti ponavljanje zločinačke `Oluje`", naveo je Vulin u izjavi za javnost.

Prema njegovim riječima, Vučić je takav Srbin i svi koji mrze jaku i stabilnu Srbiju, mrze Vučića baš koliko su voljeli /bivšeg predsjednika Srbije Borisa/ Tadića.

"Ponosan sam što sam po stepenu mržnje u Hrvata i krivice za odbranu Srbije odmah iza Vučića", izjavio je Vulin.

Prema nedavnoj anketi u Hrvatskoj, Srbija je krivac za zaoštravanje hrvatsko-srpskih odnosa, a najodgovorniji političar za pogoršanje odnosa je Aleksandar Vučić, a na drugom mjestu je Vulin.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.