Nezadovoljni protestima

Građani traže reakciju od policije

  • 31.12.2018. 00:16

Ogroman broj negativnih komentara uperen protiv aktivnosti grupe Pravda za Davida ovoga puta pokazao je stav građana i pokazao njihovo nezadovoljstvo dešavanjima u gradu.

Ipak, za razliku od predstavljanja federalnih medija, nezadovoljstvo građana Banjaluke ne potiče od policije, nego od demonstranata koji uzurpiraju mir posljednjih mjeseci.

Osude večerašnjih dešavanja stižu sa svih strana, a građani traže reakciju policije od koje traže da ih zaštiti.

Veliko ogorčenje je i na PDP-ovog Draška Stanivukovića koji je izložen nemilosrdnim komentarima koji osuđuju njegovo djelovanje.

Omiljeni pješadinac Branislava Borenovića, nije našao odobravanje građana za svoju politiku, a veliki broj komentara traži od policije hapšenje poslanika PDP-a u NSRS.

Stanivukovića su poredili i sa liderom LDP-a, Čedomirom Jovanovićem koji je na sličan način preko leđa građana došao do vlasti.

Ljudi su se takođe zapitali da li ovo liči na proteste koji traže rješenje slučaja Dragičević ili je to lična predstava pojedinih političkih činilaca.

Čak ni pristalice grupe nisu podržali večerašnja dešavanja.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм