Glavni koordinacioni tim

Građani da se pridržavaju svih higijenskih mjera, u pripremi i karantin u Brodu

  • 25.03.2020. 17:49

Glavni koordinacioni tim koji čine predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija i ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić održao je danas redovan sastanak na kojem je razmatrana trenutna situacija u Republici Srpskoj u vezi sa pojavom virusa korona.

Na sastanku je razmatrana trenutna epidemiološka situacija, analizirano sprovođenje svih dosadašnjih mjera Republičkog štaba za vanredne situacije, kao i mjera koje predstoje u borbi sa virusom korona u Republici Srpskoj.

Ministar Šeranić saopštio je da je karantinsko naselje u Šamcu od danas u funkciji, te da je u toku priprema i karantina u Brodu, koji će biti sutra stavljen u funkciju.

On je naveo i da od danas u Studentskom centru "Nikola Tesla" počinje smješatj lica pozitivnih na virus korona.

Na sastanku je apelovano na građane da se striktno pridržavaju svih higijenskih i drugih preporuka nadležnih instutucija, kada je riječ o zaštiti od virusa korona, kao i na lica kojima je određena kućna izolacija da se strogo pridržavaju propisanih mjera.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?