Srpska demokratska stranka

Krsna slava bez Mladena Bosića

  • 12.07.2018. 15:30

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica poručio je danas u Banjaluci da ova stranka želi da omogući bolju budućnost za Republiku Srpsku, stvarajući uslove i ambijent za kvalitetniji život građana.

"Dajem petrovdanski zavjet da ću sa svojim saradnicima učiniti sve da svaki građanin Srpske živi slobodno od svog rada. Vratićemo Republiku Srpsku narodu, jer sam iz naroda za koji želim da se borim i pobijedim one koji rade protiv naših interesa", poručio je Govedarica na krsnoj slavi SDS-a - Petrovdan. 

On je čestitao građanima Republike Srpske koji slave, članovima i osnivačima SDS-a krsnu slavu - Petrovdan. 

"Velika zahvalnost za sve ljude koji su prije 28 godina odlučili da Petrovdan bude krsna slava SDS-a. Tada je SDS bila politička organizacija i svesrpski pokret koji je srpski narod poveo u budućnost i stvaranje Republike Srpske", rekao je Govedarica i izrazio zahvalnost koalicionim partnerima (PDP, NDP) na dobroj saradnji. 

Na pitanje zašto krsnoj slavi ne prisustvuje bivši predsjednik SDS-a Mladen Bosić, Govedarica je rekao da Bosić zna šta je SDS i da će nakon izbora dobiti značajnu funkciju u parlamentu BiH, jer je dragocjen za svoju stranku. 

Komentarišući izjavu poslanika Nedeljka Milakovića, koji je prisustvovao krsnoj slavi, da će na predstojećim izborima biti na listi SDS-a, a ne SP-a, Govedarica je ponovio da je Milaković iskazao želju da radi sa SDS-om i da će u Banjaluci rezultat partije biti poboljšan. 

Govoreći o bivšem predsjedniku Opštinskog odbora SDS-a Čelinac Goranu Tubaku, Govedarica je najavio da će protiv njega biti podnesena krivična prijava zbog klevete. 
 

Тагови: