Dragan Lukač

Govedarica će ponovo dezertirati

  • 12.09.2018. 17:42

Na poziv Saveza za pobjedu da podnese ostavku ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač reagovao je saopštenjem.

Saopštenje prenosimo u cjelosti: 

"Govedarica i njegovi drugovi iz opozicije su se pojavili na Trgu sa namjerom da otjeraju tim advokata koji pokušavaju voditi nezavisnu istragu o stradanju Davida Dragičevića, jer znaju da su svi advokati izjavili da neće dozvoliti miješanje politike i političara u njihov posao ili će se u suprotnom povući. 

Govedarici i ekipi nikako ne odgovara da se slučaj okonča prije izbora. Oni su se na ovaj način smišljeno umiješali kako bi spriječili advokate, koji intenzivno rade na slučaju, da završe svoj posao, te da izađu u javnost sa svojom verzijom slučaja. Ta verzija njima neće odgovarati, jer istina je samo jedna, a ona njihovom lešinarenju ne ide u korist. 

Govedarica svakim danom sve više gubi živce jer kampanja "Saveza za nešto" ni u kom slučaju ne ide dobro, i on može samo sanjati o posjećenosti tribina kakvu ima SNSD.
 
I zato Govedarica priča o eksplozijama, bombama i rafalima u Republici Srpskoj, a vrlo dobro zna da ono što se desi u Sarajevu samo u toku jednog vikenda, u Republici Srpskoj se ne desi za čitav mjesec!

Ali pošto Govedarica ima pedigre najpoznatijeg dezertera, očito traži izgovor da ponovo dezertira, jer su se čuli rafali koje njegovi tanki živci ne mogu izdržati.

Nadam se da će neki kamion sa brašnom ubrzo krenuti put Srbije, a ja sam siguran da Vukota neće zakasniti da se ubaci u transport", stoji u saopštenju Draga Lukača. 
 

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.