Goran Tubak

Govedarica bira podobne i poslušne

  • 17.12.2018. 20:18

Govedarica ima jasan cilj, bira podobne i poslušne, a isključuje iz stranke članove koji su imali najbolje rezultate, poručio je na svojoj Fejsbuk stranici predsjednik OO Čelinac i član glavnog odbora SDS-a, Goran Tubak.

"Svjestan da je i poslije pokušaja prevare sa brojem delegata ostao bez podrške, izmislio je sukob sa delegatima iz Doboja", poručuje Tubak.

Problemi su nastali tokom sjednice Skupštine kada je komisija razotkrila prevaru. Pronašli su 17 neregularnih delegata u samo dvije izborne jedinice. Poslije toga su zatražili poređenje spiskova sa sjednice Skupštine iz 2017. godine, gdje je otkriveno 40 neregularnih delegata iz 1, 2, 3 i 4 izborne jedinice, piše Tubak.

Incident do kojeg je došlo na Skupštini nastao je onda kada je generalni sekretar Igor Ostojić počeo sam da proziva delegate preuzimajući ulogu verifikacione komisije, nakon čega je otjeran sa govornice od velikog broja kandidata.

"Još prije pola godine poručio sam Govedarici da on nije iznad SDS-a, niti je stranka njegovo privatno vlasništvo. Govedarica mora da ode i da oslobodi Srpsku demokratsku stranku,i da u najmanju ruku odgovara za svu nanesenu štetu SDS-a. Vukota će biti smijenjen na sljedećoj vanrednoj sjednici", poručio je Tubak.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.