Socijalistička partija Banja Luka

Formirani stručni savjeti za više oblasti

22:15, 13.06.2018.
Izvor: ATV
Thumbnail
Peta proširena sjednica Gradskog odbora Socijalističke partije Banja Luka održana je u amfiteatru Univerziteta za poslovne studije, uz prisustvo aktivista partije, predsjednika i sekretara banjalučkih mjesnih odbora.

Rukovodstvo Gradskog odbora na čelu sa predsjednikom Goranom Selakom predstavilo je rezultate rada u prvih šest mjeseci.

Thumbnail

"Pored analize rezultata Gradskog odbora u prvih šest mjeseci otkako je dužnost preuzelo novo rukovodstvo, predstavljeni su i planovi za buduće aktivnosti. S obzirom da u partiji imamo stručna i profesionalna lica u različitim oblastima, formirali smo stručne savjete za više oblasti. Posebno mi je drago što smo dodijelili povelje našim članovima povodom 25 godina partije i na taj način zahvalili ljudima koji su uz partiju od početka, kao i onima koji su bili uz partiju u najtežim trenucima", istakao je predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Banja Luka Goran Selak.

Thumbnail

 
Banjalučki Socijalisti formirali su savjete za predškolsko, osnovno i srednje, te visoko obrazovanje. Formiarani su i savjeti za privredu, zdravstvo, kulturu, sport i Savjet koji će se baviti pitanjima penzionera.

Thumbnail

"Veliki dio naših aktivnosti direktno je vezan za sugestije i predloge koje smo dobili od naših članova i aktivista na terenu. U prošlih mjesec i po dana obišli smo naše mjesne odbore i kroz razgovor sa članstvom došli do vrijednih zaključaka i inicijativa. U partiji imamo drugove koji su eksperti u svojim oblastima i odlučili smo da omogućimo da struka ima odlučujuću riječ u pitanjima iz različitih oblasti koje su izuzetno važne za funkcionisanje društva. Nastavljamo sa radom, složno i vrijedno. Rezultate takvog pristupa već vidimo. Mnogo toga smo već postigli, ali to je tek početak. Tek nas očekuje veliki posao i veliki rezultati. Imamo i dosta kvalitetnih prijedloga za kreiranje lista za predstojeće izbore, tako da ćemo o tom odlučivati na narednoj sjednici", naglasio je Selak.