Socijalistička partija Banjaluka

Formiran Savjet za predškolsko vaspitanje i obrazovanje

  • 24.07.2018. 21:01

U Banjaluci je konstituisan Savjet za predškolsko vaspitanje i obrazovanje gradske organizacije Socijalističke partije.

Za predsjednicu Savjeta izabrana je Mira Galić, zamjenica predsjednice je Jelena Kurtinović, a dužnost sekretara obavljaće Svjetlana Mamić. 

Na konstitutivnoj sjednici donesen je i plan aktivnosti Savjeta za predstojeći period, a akcenti su stavljeni na neke od ključnih problema u ovoj oblasti.

"Savjet čine stručni ljudi, sa rezultatima i dugogodišnjim iskustvom u predškolskom radu. U predstojećim aktivnostima fokus će biti na izgradnji novih vrtića, te analizi i prijedlozima izmjena postojećih zakonskih rješenja i pravilnika iz ove oblasti. Posebnu pažnju posvetićemo obilježavanju 70 godina predškolstva u Banjaluci naredne godine", istakla je Galićeva. 

Savjet za predškolsko vaspitanje i obrazovanje jedan je od savjeta formiranih pri Gradskom odboru banjalučkih Socijalista, a dio je politike da u najvažnijim oblastima struka ima glavnu riječ, odnosno da se realnim problemima bave ljudi koji imaju i znanje i rezultate.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина