Željka Cvijanović

FBiH ljubomorna na odnose Srpske sa Srbijom

  • 24.07.2020. 12:20

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da ne obraća puno pažnju na komentare koji dolaze iz FBiH ili od bošnjačkih političara zato što su oni pokazatelji da još uvijek postoji mržnja i da ne mogu da prihvate nikoga ko je drugačiji.

Ona ističe da im je zasmetala posjeta Vučića koja je pokazala kako treba da se sarađuje, za šta bošnjački političari iz FBiH odavno nisu sposobni.

"Naše kolege iz Federacije BiH su ljute na takvu jednu činjenicu, jer znaju koliko je čvrsta veza Srbije i Srpske, da je iskrena, da je to stvar odgovornosti, principa, ljubavi, međusobnog razumijevanja, ali i zadovoljstva da možemo zajedno da radimo. Oni su ljubomorni na ono što imamo sa Srbijom jer tako nešto nemaju ni sa kim. Sve što je vezano za koncepciju BiH je velika lažna slika. Ono što mi imamo sa Srbijom je nešto čime bi se svaki narod pohvalio", rekla je Cvijanović.

Republika Srbija, istakla je ona, osjeća i odgovornost i obavezu, ali ima i želju i zadovoljstvo da pomaže građanima Srpske.

"Ono što nas veže je mnogo veće od onoga što stane u neku kritiku koja dolazi sa strane. Beskrajno sam zahvalana rukovodstvu Srbije što je promijenila odnos prema Republici Srpskoj. Naš odnos je takav da srbija želi da ostavi trag u svakoj našoj opštini, a građani znaju da mogu da se oslone na Srbiju", naglasila je predsjednica.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.