Donesena odluka

Dragan Bogdanić SNSD-ov kandidat za načelnika Teslića

  • 21.02.2019. 19:21

Dileme više nema. Dragan Bogdanić je SNSD-ov kandidat za načelnika Teslića. Odlučeno je to na zajedničkoj sjednici Izvršnog komiteta i Predsjedništva opštinskog odbora te stranke u Tesliću.

Građani će opozvati SDS-ovog Milana Miličevića na referendumu 3. marta. U to su sigurni, tvrde u SNSD-u. Da su Teslićani nezadovoljni politikom SDS-a, pokazali su, kako kažu, i porazom njihovih kandidata na prethodnim izborima. Na Miličevićev rad imaju niz zamjerki. Promjene su zbog toga, poručuju, itekako potrebne. 

"Da tražimo rješenje, odnosnio izaberemo novog načelnika, koji će biti u stanju da uspostavi saradnju sa Savjetom ministara, Vladom Republike Srpske, sa međunarodnim organizacijama da se ovakav katastrofalan budžet popravi, da se napravi restruktuiranje kreditnih zaduženja, da se od Vlade traže sredstva za određene projekte. Da popravimo stanje u Tesliću", istakao je Dragan Bogdanić, predsjednik OO SNSD Teslić.

Ne bojim se opoziva, odgovara Miličević. Iza njega su, priča, pozitivni rezultati. Prilika je to poručuje i da se građani izjasne o dva potpuno različita koncepta vođenja opštine Teslić. 

"Ubijeđan sam da građani znaju prepoznati pozitivne rezultate posljednjih šest godina rada ove opštinske uprave i sa te strane sam potpuno rasterećen i čekam 3. mart", naglasio je Milan miličević, načelnik opštine Teslić. 

"Sadašnje stanje nije moglo dalje da ide na ovaj način. U Tesliću je stao život. Nema nikakvog rada. Nije usvojen budžet, nije završena prošla godina u finansijskom smislu, nema projekata, nema investicija, skupštinska većina ide jednim putem, načelnik drugim", istakao je Dragan Bogdanić, predsjednik OO SNSD Teslić. 

Nova skupštinska većina predvođena SNSD-om izglasala je Miličevićev opoziv 31. januara ove godine. Tada je već osut SDS ostao sam u odborničkim klupama u lokalnom parlamentu. Iz SNSD-a poručuju - spremni su da Bogdanićevu kandidaturu predlože svojim koalicionim partnerima, ali i da čuju njihove pri

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм