Ministarstvo zdravlja

Dragan Bogdanić predao dužnost Alenu Šeraniću

  • 20.12.2018. 13:56

U Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske danas je izvršena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg resornog ministra Dragana Bogdanića i novoizabranog Alena Šeranića.

Šeranić je zahvalio dosadašnjem ministru za iskustva koje mu je prenio i poručio da će sa svim zaposlenima u Ministarstvu raditi na sprovođenju zacrtanih ciljeva u politici Vlade, a koji se tiču kvalitetne analize i sprovođenja mjera s ciljem stalnog unapređenja sistema zdravstvene i socijalne zaštite. 

Iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite saopšteno je da je Bogdanić čestitao Šeraniću i naglasio da su u prethodnom periodu učinjeni značajni pomaci u poboljšanju uslova u zdravstvu, posebno u domenu realizacije kapitalnih investicija. 

"Ne sumnjam da će kolega Šeranić, sa kojim sam u proteklim godinama imao priliku da uspješno sarađujem, imati dovoljno odlučnosti da dalje radi na stabilizaciji i unapređenju zdravstvenog sistema u Republici Srpskoj. U fokusu rada svih zaposlenih u zdravstvenom i sistemu socijalne zaštite treba da bude pacijent, odnosno korisnik, a novi ministar, siguran sam, to prepoznaje", poručio je Bogdanić. 

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.